KÄRA AMANDA.

SÅ VAR DET GJORT. TACK FÖR ATT DU STÄLLDE UPP. ALDRIG HADE JAG ANAT ATT SÅ MÅNGA SKULLE KOMMA. SLUTSÅLT PLUS EXTRA STOLAR. DU RYMDE DEM ALLA.
ALLA TREVLIGA MÄNNISKOR SOM KOM SOM JAG INTE TRÄFFAT PÅ MÅNGA ÅR TILL OCH MED. CHRISTINA, ANITA, ANN-CHRISTINE OCH SÅ MINA GAMLA ELEVER. HUR SKULLE JAG KÄNNA IGEN DEM? MAN FÖRÄNDRAS MELLAN SJU OCH SEXTIO!
EN DEL FRÅN MIN TID SOM BARN I LÅNGARÖD OCH GÖDSTORP.
EN BARNDOM SÅ FULL AV BERÄTTELSER ATT BARA EN BRÅKDEL FICK RUM DENNA KVÄLL. DU MILDE VAD TIDEN GICK FORT!
JAG HAR SÅ MYCKET MER I MIN SKATTKISTA.

SÅ HÄR LÄT DET:
KÄNNER DU IGEN MIG? NEJ TYVÄRR VEM ÄR DU? KJELL( SVEN OLSSON), TVILLINGEN ( MARGIT KARLSSON),GÖRAN STENBERG, TRE HÖGANÄS(EGON)OCH SÅ ALLA LERBERGSVÄNNER FÖRSTÅS.
DET VAR ROLIGT OCH NU GÅR JAG UT EN RUNDA I SOLEN OCH VÄDRAR TANKARNA.

OCH DU, ALLA VÄNLIGA, HJÄLPSAMMA VÄNNER PÅ BIBLIOTEKET, JAG ÄR DEM ALLA TACK SKYLDIG!
TRYGGT VAR DET ATT HA SIN KÄRA DOTTER DÄR. HON HÖLL ORDNING PÅ SIN MAMMA OCH MITT BARNBARN FILMADE OCH VAR DEN ENDE UNDER FEMTIO! OCH SÅ LARS SOM VAR EN UTOMORDENTLIG SUFFLÖR OCH “PEKARE”.MED SIN STORA LÅNGARÖDSSJÄL ÄR HAN EN STJÄRNA.

DU, AMANDA, KANSKE VI SES EN ANNAN GÅNG.
PS. TORBJÖRNS FÖREDRAG OM GRUVAN VAR INTRESSANT MEN JAG VAR SLUT I HUVUDET. TUR ATT DET VAR SÅNT JAG KÄNNER TILL.