Idag reser jag bort, dock inte så långt som jag skulle vilja. Göteborg får duga .Februariblå himmel, vindstilla, snö på marken och bara noll grader. Det blir en fin resa. Bussen glider nog som vanligt raka vägen utmed havet. Hoppas jag får en någorlunda bra plats. Kan bli trångt men jag har köpt “företrädesbiljett” om det nu hjälper.
Hugo fyller år och även om det inte är förrän sista februari eller första mars vilket man vill, så passade det bättre just nu.
Oj nu kom posten, första rundan.
Väskan är packad och presenten finns klar. Glasprydnader två stycken! Har hört att han är intresserad av den sortens konst, annars får väl hans mamma ta över, sånt kan man inte veta. Chansa får man, sen får vi se hur vi ska fira. Missar de andra barnbarnen som kommer till byn i helgen. Blir inte så ofta nu. Spridningen är stor nuförtiden. Bara en gammal tant sitter här och vet inte riktigt åt vilket håll det blåser, fast idag är det lugnt som sagt och vackert väder som Nils i Rapport brukar säga.
Undrar just om blogg räknas som essä? Nån som vet?