Frostigt gräs denna morgon. Tur att jag gav rosorna extra mylla igår. Prövade barfota i gräset men det var alltför kallt men skönt för mina onda fötter. Kanske det bara är tröttheten som kom efter gårdagens stress. Trodde det skulle gå lätt att göra om föredraget. men det strulade redan innan eftersom min “sticka” inte kunde läsas av TB:s dator. Hade som tur var en extra som till slut gav med sig( stickan alltså).

Mycket folk den här gången också. Många som jag känner, många nästkusiner och bekanta från förr och det är inte konstigt. Men vis av att jag drog över förra gången så kortade jag in på en del. Många kramar och mycket vänlighet och värme. Sålde några böcker också. Som tur var fanns Lars där och var lugn som en filbunke. Det fixade sig. Påskliljor av Birgitta T och rosor av nästkusin Birgitta.
Nu känner jag att jag måste dokumentera , skriva mer fylligt om det gamla Långaröd och komplettera med fler bilder. Men inte idag och inte i morgon heller för jag är trött.
Ska fixa inför PPl-träffen på söndag i Ruffen.Det får bli soppa, enkel sådan, potatis och purjolök tror jag.

Nu har solen stigit ganska högt och himlen är så blå som i vårvisorna från förr.

Hej och hå för nu är himlen blå
nu går jag ut till grinden
och möter sommarvinden…