När ingenting annat finns att tillgå är datorn räddningen i nöden. Flera veckor av det nya året, 2018, har försvunnit i dimman. Dagarna är visserligen på väg att bli längre sakta men säkert men det är tungt. och jag fryser så förbannat. Bara i atelje´n är det varmt.Golvvärmen drar visserligen ström men det har jag inte dåligt samvete för. Fläkten jag fick av Arne och Irene förra vintern kommer väl till pass i vardagsrummet. Skönast ädet under dnuäcket på morgnarna så jag håller på att bli en sjusovare!
Måleriet och skrivandet hankar fram utan någon som helst lust. Trots det vill jag inte ge mig. Än är detväl inte slut på livet?
Nej, det ska ordna sig. fast den här dagen har gått åt till att läsa en bokcirkelbok, Kidnappninen. En ganska tjock bok om en släkthistoria. Jag har i stort sett läst hela dagenmed avbrott för kaffe och en hastig “lunch” på stekt potatis, bacon och stekt ägg. INte särskilt frestande så jag måste avstå en del.
För övrigt är kyl och frys inte riktigt så packade med mat längre. Ska sluta handla “två för en” på onsdagarna, pensionärsdagarna på ICA. Det blir för dyrt och onödigt.
Tar en paus i bloggandet .Kanske något nytt i Rapport ? Måste lägga in nya bilder i arkivet och ta bort några.